SIMMERTIME2018: DE TAKOMST FAN FRYSLÂN!

Het grootste Fryske muzykteaterspektakel is terug! 18 jaar na dato, in het jaar van Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa, komt er een ‘SimmerTime nieuwe stijl’ over het behoud en het doorgeven van de Friese cultuur, natuur en taal.

Dit reizend muziektheater wordt gespeeld in een grote circustent, in dezelfde sfeer en ambiance als in het jaar 2000 en staat wederom in Heerenveen, Franeker en Dokkum.

De line-up van 2000 wordt versterkt met jonge talenten en nog enkele special guests. Natuurlijk missen we de grote inspirator Rients Gratama, die als vanzelfsprekend in deze SimmerTime2018 postuum geëerd wordt.

Vanaf juli 2018 verzorgen De Kast en Piter Wilkens samen met onder anderen
Freark SminkJohannes Rypma en Maaike Schuurmans een muzikaal avondvullend programma in een circustent in drie plaatsen: Heerenveen, Franeker en Dokkum. 
In het twee uur durend theaterprogramma zal de rijke Friese historie en de toekomst van Friesland mondiaal, op een theatrale en humoristische wijze op het toneel verschijnen.

Een drietalige voorstelling vol liedjes en sketches. Met meet and greets en een Fryske priuwerij die voor elke show plaatsvindt op het festivalterrein. 

De optredens zijn in een ronde circustent met in de ring de beste plaatsen en de 1e rang, daarna volgen de ronde tribunes.

Ticketprijzen
Beste plaatsen: €39,50 (1e rijen voor het podium)
Circusring: €34,50 (volgende rijen voor het podium)
Tribune: €29,50 (alle plaatsen op de tribune)

VIP (ticket, diner & drinks): €95,- exclusief BTW. Voor het aanschaffen of voor meer informatie over deze tickets kan er gemaild worden naar: office@mbnproducties.nl

*Prijzen zijn incl. servicekosten. Plaatsen zijn niet geplaceerd; voor groepen van 10 personen en meer zijn er speciale mogelijkheden. Mail voor deze informatie naar: groepsreservering@simmertime2018.nl 

SIMMERTIME2018-LF2018-FRANEKERDOKKUM